Back to the top

FAQ

FAQ

Product informatie
Waar vind ik meer informatie over de prijs?

Elk product is handgemaakt op basis van de wens van de klant. Door telefonisch 06-51488887 of via mail contact op te nemen kunnen de wensen doorgenomen worden en kan er een offerte op maat gemaakt worden.

Kan ik de producten in een showroom bekijken?

Omdat elk product uniek is en op basis van klantwens gemaakt wordt, hebben wij geen artikelen in voorraad. Wij hebben dan ook geen showroom maar wel leaflets met voorbeelden van werken die gemaakt zijn voor klanten.

Kennen jullie een korting toe wanneer meerdere producten gelijktijdig besteld worden?

Elk product is handgemaakt en geen enkel product is daarom exact hetzelfde als het andere. Wilt u echter meerdere producten met exact dezelfde specificaties, dan zal voor de aanvullende producten een korting opgenomen worden in de offerte.

Kan ik op basis van een eigen idee iets laten maken?

Dit is geen enkel probleem. Uw wensen worden goed doorgenomen en de haalbaarheid wordt besproken. Op basis hiervan wordt een (technische) producttekening gemaakt. Wanneer deze naar uw volle tevredenheid zijn kan een offerte gemaakt worden en na goedkeuring hiervan kan het product gemaakt worden.

Wat zijn de levertijden?
De levertijden variëren van 2 tot 4 weken per product. De levertijd hangt af van het soort product, de oplage en een eventuele wachttijd . De exacte levertijd zal dan ook in overleg met u bepaald worden.
Hoe wordt het product geleverd?

Het product wordt op de gewenste locatie geleverd en indien nodig/gewenst ook geïnstalleerd.

Waar vind ik de contactgegevens?

U kunt telefonisch contact opnemen via 06-51488887 of via e-mail: marc@blomdesign.nl

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Elk product wordt in nauw overleg met de klant tot stand gebracht en met de grootste zorg door ons gemaakt en geleverd. Mocht er onverhoopt toch een onvolkomenheid in het product zitten, kunt u telefonisch 06-51488887 of via mail contact met ons opnemen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

BlomDesign by Marc Blom
Adres: Amsteldijk-zuid 198a  Nes a/d Amstel
Telefoon : 06-51 48 88 87
Email : marc@blomdesign.nl

Copywrited by Fotostudio Enjoy 2019, Walter Schellingerhout.